2013. október 3., csütörtök

Könyvszaporulat - szeptember

Szeptember elején egy könyvre fájt nagyon a fogam, és elég mazochista módon szinte minden nap néztem az interneten, hogy tologatják a megjelenését. Lélekben már letettem róla, hogy szeptemberben megvehetem, aztán láss csodát, egyik nap már kikerült az újdonságok közé, én meg boldogan nyomtam meg a kosárba teszem gombot és másnap már mehettem is átvenni a drágaságot. Ez a könyv Katherine Webb Az elfelejtett dal c. regénye volt, amely az egyetlen saját beszerzésem ebben a hónapban (nagyon jó választás volt egyébként!). 

De ez nem azt jelenti, hogy egy könyvvel zártam szeptembert. Névnapomra a családtól kaptam két könyvet (Alexandra akció), mindkettő a Pioneer gondozásában jelent meg. Az egyik elég könnyed, nőcis sztorinak tűnik: Tűsarkúban a prérin Ree Drummondtól. A másik egy kicsit komolyabb témát feszeget, legalábbis a fülszöveg szerint, ez pedig Liane Moriarty könyve Add vissza az életem! címmel.
Aztán kaptam még egy ajándékot (amit ezúton újra csak nagyon köszönök!), méghozzá Szilvamagtól, ő lepett meg Gioconda Belli A nők országa c. könyvével, mert tudta, hogy nagyon szerettem volna elolvasni. Miután kibontottam a csomagolásból, alig mertem kézbe venni, mert olyan csodás mély lila bársonyhatású borítója van, hogy azon rögtön meglátszik minden. De persze a kíváncsiság nagy úr, így kicsit már összetapogatva a kiolvasottak között foglal helyet ez a könyv is.

Októberre is vannak terveim, listáim, folyamatosan osztok-szorzok, hogy mi fér bele és mi nem, de hát annyi jó könyv jön most hirtelen, hogy a csábítás óriási!

7 megjegyzés:

Szilvamag írta...

Nagyon szívesen, máskor is :D Az elfelejtett dalra nagyon kíváncsi leszek, hogy mit írsz róla :)

Nikkincs írta...

:)) Írok róla, jegyzetelgetem a gondolataim, meg ma képek után böngésztem. De mielőtt bármit olvasnál róla, már most mondom, hogy tetszene neked is.

katacita írta...

Mennyi szépség!
A Tűsarkúban a prérin nekem nagyon tetszett, de nem tudom, miért, nem vagyok egy ilyen csajos-könyves lány. Egy teljesen egyszerű szerelmes történet, mégis odavoltam érte.

A Katherine Webb könyvre én is nagyon kíváncsi vagyok!:) (meg az Add vissza az életemre is)

Nikkincs írta...

Ugye? :)
Tényleg? Na, akkor már kevésbe vagyok "előítéletes" vele szemben ha Neked tetszett. Szerintem hangulat kérdése, nem?
Az elfelejtett dal tényleg jó volt, szerettem olvasni.

katacita írta...

Lehet, hogy hangulat kérdése, nekem nagyon tetszett benne az amerikai vidéki farm Marlboro Mannel, meg a csaj is szimpatikus volt.

Nikkincs írta...

A végén még ez lesz a következő könyv, amit a kezembe veszek, teljesen meghoztad hozzá a kedvem :)

katacita írta...

Azért azt nem szeretném, ha emiatt túl nagy elvárásaid lennének a könyvvel szemben, eléggé kis limonádé ám:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...